måndag 19 januari 2009

Oh happy day!

Natten var inte bra..men den var duglig! Fick väl nån timme mer sömn än dom senaste nätterna. Dock fick jag vakna upp och ha tvättstuga..inte alldeles roligt.

Ut med tvättkorgen till hissen...ut med Christopher i bilbarnstolen till hissen..trycka upp hissen..in med tvättkorgen..in med Christopher..komma på att man glömt nycklarna...ut med Christopher från hissen...går in i lägenheten..katten spytt på mattan...hämta nycklarna..in med Christopher i hissen igen...trycka ner hissen...bära ut tvättkorgen från hissen..bära ut Christopher från hissen..låsa upp tvättstugan..Christopher bajsar...fel nyckel..Christopher börjar bli otålig...rätt nyckel..in med tvättkorgen..in med Christopher..stoppa in två maskiner..ingen funkar...börjar svettas...Christopher luktar bajs...står som ett frågetecken och kollar på maskinerna..trycker lite på måfå...Christopher gnäller...sjunger högt för honom...sätter på elen..maskinerna funkar...går ut från tvättstugan..svettas...stöter på grannen som kollar konstigt...bär in Christoper i hissen..hissen luktar bajs...kommer upp till lägenheten..trampar i kattspyan...knäpper loss Christopher från bilbarnstolen..magen kurrar..byter blöja...

Och så ska man göra om det om 40 minuter igen..! Härliga tvättdag!

_________

3 kommentarer:

Melkers Mamma sa...

Det är därför man har egen tvättmaskin och torktumlare. Känns superlyxigt att ha det sedan vi flyttade till hus. Har du ingen bärsele/sjal att ha honom i då? En gång bar jag in Melker i tvättkorgen när jag hängt färdigt tvätten ute i somras. Men dina grannar kanske skulle kolla lite snett på dig *hihi* Kram, Jennie

Johanna sa...

Jennie: Ja, vi har också alltid haft tvättmaskin, men är relativt nyinflyttade här så har inte hunnit skaffa en..ännu!! Jo..det blir nog bärselen nästa gång vi går ner..känns som han väger typ 20 kg i bilbarnstolen..hehe! :)

Anonym sa...

HAHAHAHAHA
HAHAHAHAHA

Jösses!

Jag ber verkligen om ursäkt för att jag skrattar men du skriver det på ett sätt som gör att man som småbarnsmamma bara behöver läsa de första raderna för att uppleva exakt det du upplevde.

Bärselen måste ju vara mycket bättre för att bära i bilbarnstolen är ju astungt nu för tiden.