fredag 24 april 2009

Bästa!

Nyss hemkommen från restaurang och jag har nog aldrig varit så förvånad/stolt över Stoffe. Vi satt cirka 2-3 timmar och under den tiden så gnällde han inte en enda gång. Han inte ens skruvade på sig i barnstolen utan satt förnöjt och skrattade och flörtade med alla. Han åt sina smörgåskex och flörtade med bordgrannen, drack lite vatten och bankade lite leksaker i bordet, så satt han i 2-3 timmar! Alla var helt förvånade att han var så duktig.

Det är mammas kille det!

Sen kom vi hem, gav lite gröt, på med pyjamas och sen somnade han på cirka 3 minuter. Inget gnäll överhuvudtaget. Nästan så att mitt mammahjärta brister av kärlek och stolthet.

Vi har lyckats bra jävla mycket med honom!

Nu: Film och mys.

Snart: Hockey! Lets go Rangers!!

__________

3 kommentarer:

marie sa...

Såna dagar får en att gömma jobbiga nätter utan sömn, ellerhur? =)

Han är verkligen helt otroligt fin.
Ni HAR lyckats bra!

Melkers Mamma sa...

Vad mysigt med en utekväll på det sättet :) Problemet är ju bara att man inte vet hur barnen beter sig just den dagen - förrän efteråt! Skulle kunna ha blivit 2-3 långa jobbiga timmar också. Pessimisten Jennie har talat :) Nej, jag ska prova ta med Melker också. Bara inte nu när han är så in i bängen GNÄLLIG!

Eva sa...

Plötsligt händer det bara och de små liven slår sina föräldrar med häpnad.

Att "uppföra sig" på restaurang är viktigt.
Jag började restaurangträna Tonåringen redan när han var drygt ett år..........men nu verkar det plötsligt som han har glömt allt......inte bara hur man uppför sig på restaurang.

*suckar*