onsdag 20 maj 2009

Gråtstund!

Satte mig ner framför tv:n för att avnjuta lite lugn och ro. Hamnar framför norska "barnmorskorna" och gråter som en gris varje gång ett barn föds. Torkar tårarna och bläddrar vidare, då är det "förlossningskliniken" på nån annan kanal och där fortsätter tårarna rinna.

Man är ju 100 gånger mer känslig för att titta på förlossningar nu när man själv varit med om en, säkert för man vet hur ont det gör, hur spänd man är och hur lycklig man blir.

Igår kläckte sambon ur sig nåt väldigt genomtänkt också, vet inte hur vi kom in på det men vi pratade om Stoffe`s förlossning, och sambon sa att han inte tyckte om att att vrida på akupunkturnålarna som jag hade instuckna lite överallt och sambons jobb var att vrida på dom ibland för att stimulera *punkterna. Och det tyckte han var lite jobbigt för det var lite äckligt med nålar tydligen.

Hmm...ja...att vrida på några nålar som sitter instuckna på MIN kropp måste varit oerhört jobbigt!

Stackars honom.

Måste varit jobbig upplevelse!

;)



______



*Fick en nål i huvudet som kallades whiskeynålen, för det kändes typ man druckit en stadig whiskey när den punkten blev stimulerad,man blev lite halvtrött o groggy. Lite roligt!

Inga kommentarer: