söndag 24 maj 2009

Nano-sekunder!

Efter ett spontanbesök hos syster igår så är vi åter hemma. Igår grillade vi och åt gott och kollade på Robinson och bara satt i soffan och jäste. Hur skönt som helst. Christopher sov hur gott som helst hela kvällen, förutom liten vakenperiod senare på kvällen. Men de räknas inte ;)

Christopher är mer vild än tam nuförtiden och är ÖVERALLT! Alldeles nyss gjorde jag ett gigantiskt 3 meters hopp (släng dig i väggen Klüft!!). från vardagsrummet till sängen då han var 2 sek från att krypa ner från sängen, kollade till 2 sek innan och då låg han på sidan och sov, vände mig om, gick ur rummet och vände mig om en sista gång för att kolla till honom. Vi pratar nano-sekunder! Hann få tag i benen dock och hädanefter blir det spjälsängen när vi inte är i rummet.

Nu väntas hemmapizza och planering av veckan. Sambon har ju semester så det ska fixas i stugan och njuta av den kortvariga solen som tydligen ska visa sig imorgon och på tisdag.

_______

1 kommentar:

madde sa...

o planering av lånahunddag hehe ;). Dom små rackarna är sååå otroligt snabba...helt sjukt...men så roligt att se framstegen. Wille tar några stapplande steg på egen hand nu =)...