söndag 16 augusti 2009

Rule Britania....

Premier League började redan igår men idag b ö r j a d e det på riktigt eftersom United hade match - hemma mot Birmingham - och United vann efter mål av Rooney.

Alltid skönt att vinna första matchen. Lite prestige. Sätta ribban. Visa vart skåpet ska stå. Ni fattar? - ja, även en 1-0 seger är en seger, om någon *hostliverpoolfantasthost* nu skulle mena annat - ;)

Dock satte vi inte ribban lika högt som Arsenal som bestämde sig för att köra över Everton med 6-1. Snackar vi premiärnerver av Everton eller fullträffar av Arsenal? Det återstår att se resten av säsongen.

Chelski vann - efter mål på övertid - med 2-1 mot Hull City.

Dock föll Liverpool mot Tottenham, 2-1. Kanske den största skrällen. Dock ska man väl inte underskatta Tottenham och Harry Redknapp men jag trodde att Liverpool skulle vinna.

Spanska ligan lär ju följas iår också. Med dom stjärnorna så går det inte att missa känns det som.

Det är kul att PL är igång igen men det är också på nåt sätt en bekräftan på det jag så långt som möjligt vägrar acceptera.

Hösten är på väg.

Men med en iskall newcastle i handen och en riktigt bra fotbollsmatch på tv medan regnet öser ner så känns det ändå helt okej på nåt sätt.

Det var sportblogg för denna gång.

Nu ska jag återgå att diskutera bajsblöjor, sovtider och sömnbrist

;)

___________

Inga kommentarer: