söndag 12 juli 2009

Gårdagen!

Gårdagen var väldigt lyckad.

Först Skansen med heeela familjen - med lite VIP-känsla, parkerade nämlingen inne i Skansen, vid Solliden och slapp allt som hette parkering och köande - väldigt trevligt och ett stort tack till Malin!

Gick runt på Skansen en massa och Stoffe somnade precis när vi skulle börja titta på djuren, åkte iaf skansentåget och då satt han snällt i sambons knä och bara tittade runt. Dock var barnen i vagnen framför mycket roligare än nåt annat. Sen fick han självklart smaka lite glass, Skansen utan glass en solig sommardag är ju som en sommar utan jordgubbar.

Åkte hem och Stoffe åkte till farmor och farfar, dom ville att han skulle sova där och det fick han ju. Sen åkte vi vidare till min syster och grillade, åt förbaskat goda köttfärsbiffar och drack öl och spelade TP, sen hem och snarksov typ kvart över elva.

Gäller att vara effektiv. Äta utan att stressa, umgås utan att vara på sin vakt men också hinna sova oavbrutet i 10 tim.

Har en massa bilder men orkar inte ladda upp dom nu. För att bara sitta i sängen med laptopen i knät är nåt jag inte direkt vill ändra på just nu.

Men snart så är vildbollen hemma igen och då blir det till att flänga och fara igen.

Ikväll blir det stugan med hela familjen igen, grilla och kanske lite kubb!

S O M M A R tror jag det stavas?

_______

Inga kommentarer: