måndag 19 januari 2009

Konstiga blickar!

Hittade badblöjor!

Så nu slipper Christopher ha badsvampar & eltejp runt rumpan!

Och jag slipper konstiga blickar från fantasilösa föräldrar!!




För stunden iaf...

________

4 kommentarer:

Anonym sa...

Måste bara fråga om de där med badblöjor! Jag har oxå hittat det och funderar på om ja ska köpa de men tycker att det borde väl ändå finns badbyxor för små oxå? Eller? Så man slipper köpa en massa dyra blöjor som bara funkar en gång?

Melkers Mamma sa...

Anonym: Jag har köpt badbyxor på Barnens Hus och Babyproffsen. Det finns även på t ex Lindex. Antingen köper man baserat på vikt eller storlek.

Johanna sa...

Ja, det finns badbyxor för småttingar också..men jag är lite rädd att han ska göra..ehh..sina behov i poolen...så badblöjor passar nog bättre om det skulle ske en liten olycka..hehe!

och dom badblöjorna jag köpte var inte så dyra..49 kr för 10 stycken..

Anonym sa...

Aha... :-)
Då ska jag ge mig ut och leta,bor i en liten stad så vi har varken barnens hus eller babyproffsen men Lindex har vi iaf! :-) Ja det är ju lite pinsamt om det händer nåt sånt när man är i badet men jag har hört att det finns badbyxor som är som badblöjor,va det jag menade!? :-) Men kanske har fel,isf håller jag med om att det är mkt bättre med engångs badblöjor! :-) Ni får ha en trevlig resa förresten,är allt lite avis som får gå här hemma i blask å snö! ;-)