torsdag 16 april 2009

Deja vú!

Lillvilden är så sjuk igen. Feber och trött som en gnu. Han sover och sover och sover. Därimellan dricker han saft och får glass och en jäkla massa tutte. Vad som helst bara han får i sig lite vätska är min teori. Önskekost till 110% gäller när man har över 39 graders feber.



Men dagens har spenderats sittandes i sängen med en trött bebis i famnen. Sedan kom farmor över en sväng med fika då sov han nån timme i hennes famn medan vi lagade mat och åt lite. Hon är för snäll.



Tror också delvis att det är hans tänder som spökar. Han fick sin första tand igårnatt (när han skrek o skrek o skrek), man ser bara en liiiitet riskorn men det är vasst som satan. Och igår hade han ingen feber alls på dagen och nästintill symptomfri från förkylningen. Och sen nu hög feber och snorig igen och nu är nog andra tanden på gång. Stackaren! Kul om han blir såhär sjuk varje gång han ska få en tand. Då har vi många roliga nätter att se framemot.

Nu sitter han och äter ett smörgåsrån så han får i sig lite.

Usch va det inte är kul med en sjuk bebis. Man får ju magsår för mindre.

__________


1 kommentar:

Sara sa...

Stackars liten!

jag har också en snorig och febrig bebis. Men febern håller sig runt 38. Han sover mindre än vanligt...suck! Snorig och gnällig och vaken hela tiden!